čtvrtek 8. března 2012

Holčičí jarní.....

Čekáme holčičí návštěvu a tak jsem uháčkovala dvě čepice jarní......snad by se mohly brzy hodit:)  Přesné velikosti holčiček neznám, proto ta stužka na případné stáhnutí.....no uvidíme:) "Jela jsem tak přibližně podle tohoto návodu.
....pořád jsem si říkala, jaktože zelená je nějaká divná, jiná než modrá.......no protože je rubovou stranou nahoru, že......hm, tak už je jak má být:)
A naše Holčičí taky zatoužila (kupodivu) po takové, takže ještě jedna, tady stuha nebyla nutná, tak jsme daly květ (s možností výměny:)...

Teď ještě budu muset najít (vymyslet?:) nějaké jarní pro chlapce.

6 komentářů:

  1. Čepičky super. Já se přiznám, že podobnou jsem dělala i synkovi, když měl cca 1-2 roky :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ňuch ňuch, hlavně ať už to jaro konečně dorazí, letos je to čekání nějaké náročné:o))) Jak v krajském? Tuto dneska sněží, fakt blázinec, začátek týdne tak nadějný a teď zas do teplých čepic a rukavic. Čepičky fandím!! Snad to teplo přilákáte! Pozdravuj doma a mějte se, Radu, J.

    OdpovědětVymazat
  3. Ili- že, mě to taky napadlo:) A dík!

    Jani- tož tady taky sněží!!! A já mám venku prádlo:) Určitě teplo přilákáme, říkali v předpovědi, že po víkendu bude 15 st -když k tomu zasvítí sluníčko, tak to bude úžo:)
    Jani- moc ráda tě vidím, ani nevíš jak:)A zdravíme všechny!

    OdpovědětVymazat
  4. Radu, velkou parádu si uháčkovala! Tedy ne na dnes... Ale ono jaro přijde a pak...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, ty jsi tedy akcni! Taky cekame navstevu, ale ja se budu snazit uklidit a uvarit a tim to konci :o) Hezky vikend, Katerina

    OdpovědětVymazat