pondělí 9. května 2011

Trhy, auťáky a doba ledová

V sobotu u nás byly poprvé farmářské trhy. Samozřejmě jsem se těšila, byla zvědavá a tak.....no jo, napíšu to sem- prostě jsem si sebe představovala, jak se budu vracet s několika kilogramy čerstvé zeleniny, no a nějak mi nedošlo, že je velmi, velmi, velmi časné jaro a že  místní zelenina logicky ještě nemůže být. Prostě zabedněná ženská z města:))) Takže frgály, sýry,klobásy, domácí vajíčka, čerstvé ryby a hlavně lidi, lidi, lidi:))) Ale už se těším na další a hlavně na tu zeleninu!!!:)  Po cestě jsme se ještě zastavili podívat na automobilový sraz , takže hlavně mužská část osazenstva si přišla na své:)



A protože byl krásný slunečný den, tak se úplně nabízela  naše oblíbená hra na "dobu ledovou":), spočívajíc ve vysvobození zvířátek z ledu v co nejkratším čase:) Moc vděčná hra:)


...pokusy dostat se ke zvířátku byly různé:)


...nakonec zvítězila hrubá síla:)

A tak si přejeme více, více, více takových slunečných dnů!

7 komentářů:

  1. Ahoj Radka, ja mám trhy veľmi rada, a keď sú ešte s prívlastkom farmárske, to musí byť paráda, to by som si vedela užiť:)
    Super nápad s ľadovým osviežením, leto sa blíži, dík za tip:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Je dobře, že jste ty klobásy, frgály atd. nevyfotila, hned bych letěla do lednice, jak se znám ;-). Farmářské trhy mám hrozně ráda, i ty bleší a i květinově zeleninové, které máme u nás v Českých Budějovicích. Mějte se krásně a příjemný začátek nového týdne. Vivi. P.S.: Jsem tu u Vás na blogu poprvé, tak ho musím ještě prošmejdit ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní fotky, ten velký formát má hodně do sebe! Večer písnu mail, ať se konečně domluvíme. A moje cácora si vezme in-line brusle a zaškolí Ti tu Tvoji cácoru, ju? Těším! J.
    PS: Nemáš i nový foťák?! Moc hezký fotky to jsou...

    OdpovědětVymazat
  4. Radu, taky u nás bývají farmářské trhy, občas zajdu, ani u nás zeleninka ještě není, musíme vydržet :o)
    Naprosto mě dostala vaše doba ledová, úžasné fotky!
    Krásné dny všem u vás, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Gabi- já trhy taky ráda, farmářský byl poprvé, zatím je takový v plenkách, ale i tak jsem ráda, že je konečně i u nás:) Měj se ! Radka

    Vivi- klidně tykat!:))))Jo, jo, klobásky, sýry, no vlastně všechno jídlo- to je moje:)))

    Jani- je to jen tím formátem, foťák máme už nějaký ten pátek stejný- naštěstí, my jsme v tomhle s mužem naprosto odlišní, on by nejradši pořád měnil za nové, já naopak to původní bych chtěla uchovat navždy, nějak si vždy k tomu vytvořím citový vztah, takže trošku "boje":)Jinak snad je to tím světlem, nevím, nemám pro to naprosto cit, marně se mi muž snažil vysvětlit souvislosti clona-čas-iso,pravidlo tří třetin a pod.,hlava mi to nebere,takže jen dokumentuju a tím to končí:))) Ale moc díky, jsi mně potěšila, ty taková nadaná!

    Heli- u nás byl poprvé, tak jsem se už nemohla dočkat:) A děkuji!!!

    Andy- taky děkuji!!

    Musím běžet, slyším nějaké podezřelé zvuky směr WC, zřejmě se tam zase někdo čvachtá!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám trhy ráda...a super ledová zábava.

    OdpovědětVymazat