neděle 22. května 2011

Podsedák a procházka

Podsedák ze starých triček, padly na něj tři moje vysloužilé a dvě dětské body.A jedeme dál:)
...aby nás nestudily prdelky na těch našich plasťácích:)




Jednou za měsíc naši zdejší turisti pořádají vycházky pro rodiče s dětma, většinou vhodné i pro kočárky. Včera nám to konečně vyšlo- a jelikož nebyl nikdo nemocný, měli jsme doma tatínka, nebyla žádná oslava, tak jsme šli. Bylo to moc hezké dopoledne. Děti se hned ptali, kdy bude další:) Se nedivím, procházka byla prokládaná různými soutěžemi, všude kolem "krdel" dětí, opékalo se......a my jsme se aspoň trošku rozpohybovali:))))
...bude se opékat
...a můžeme baštit:)

...opět vzdělávací koutek

...i do kopce jsme šlapali

...a hráli na schovávanou

...a nakonec byla i zasloužená odměna:))))


Tak jsme se měli. Hezky:)

6 komentářů:

  1. Ahoj Radu, to musela být akce, ta fotka buřtová je perfejktní!
    Moc chválím ten podsedák, taky to mám v plánu zkusit...jednou :o)
    Krásnou neděli všem u vás, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem absolutně netušila, že existují takové organizované výšlapy pro rodiny! Znám KČT a tam mé znalosti končí:o) Když ještě žila mamča, vzala B ejdnou s KČT do krosničky na výšlap. Ta historka dlouho bavila široké příbuzenstvo a kamarády kolem nás. Krom faktu, že jim absolutně nestačila a dohnala je přesně v okamžiku, kdy se po odpočinku zvedali a hnali dál, halvně záverem, kdy to na Pančavě stočila a šla do hospody na zelňačku:o)
    Jinak super fotky, ty seš absolutní talent, zlepšila ses neuvěřitelně! Můj favorit - hra na schovávanou ♥ Podprdelníky super! Pa

    OdpovědětVymazat
  3. bezva nápad a ten krásně nezdravý buřtík je super!!!

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkná akcička, mno mě se moc líbí ta fotečka.."na schovávanou". Jinak jste mě už naladily na letní opékačku :).

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, uzasna akce pro rodinky s detmi. A dala bych si toho burtika. A ty jsi proste mistrine recyklace, ten podsedak je super. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  6. Heli, tak to jsem ráda, že kategorii "jednou" nemám jen já:))

    Jani, tak to teda byla mamka dobrá- hezky to vyřešila!!:) My máme v rodině podobnou zkušenost-to se zase vydala ségra se svým tehdejším přítelem a taky nestíhali, po cestě někde sešli- takže zabloudili a nakonec ještě dostali vynadáno, že na ně turisti s autobusem museli čekat:)))) Takže jsme teď byli mile překvapení:)))) A za pochvalu děkuji, ale obávám se, že žádný pokrok se konat nebude, jen náhoda....jináč nic:))))

    Andy- nebyl špatný:))...jednou za čas:)....

    Mijo- děkuji!!:)

    Katuš- taky děkuji:), mistrině mě rozesmála:)

    OdpovědětVymazat