středa 25. května 2011

Asi naše letní tradice

Loni v létě to byla oblíbená zábava dětí- lehnou na papír, já je obtáhnu a oni se pak "dotvoří". A letos už se prostředníček nemohl dočkat. Už asi dva týdny mně den co den uhání, ať už ho nakreslím, že má v plánu BÝT BEZ RUK:) Tak teda je bez ruk:)

...a je hotovo, máme to ale hezkého kluka:) (ten první je loňský, druhý letošní)



Kromě "bezrukého" byl taky badatel:

...a pirát. Pirátské šperky ze starých knoflíků. Mimochodem- další loňská oblíbená akce- prstýnky z knoflíků:) Inspirovali jsme se na lilla:)
...a když už jsme byli v těch knoflíkách, tak si maminka udělala další náramek:))), tentokrát námořnický:)))

...nebo národní:)....asi podle nálady:)


A pomaloučku, potichoučku se nám blíží velká SLÁVA:) Takže první přípravy začaly.

8 komentářů:

  1. My obkreslujeme na uličku, křídama, strašně děcka baví vymýšlet všeliké bizardní polohy, to je bžunda.o) Na kůlněčicotoje to vypadá perfektně! A teda vytáhl se, ogárek:o) A zbytek juch a ach, ostatně jako dycky u vás, Radulovic... J.

    OdpovědětVymazat
  2. Radko, super napad. Urcite vyzkousime. A naramky jsou taky prima, moc se mi libi ten namornicky. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  3. Radi to je parádní.Hlavně jak jsi to pověsila na tu kůlnu-nebo co to je:-)...Mám hrozně ráda dětský kresby, budu ta nadšená matka, co všechno rámuje:-)...už aby Kuba taky kreslil. Tak krásný čtvrtek....venku je úplně famózně, tak toho se musí využít.-)

    OdpovědětVymazat
  4. Radu, to je absolutní bomba! Já učila kreslení, ale tohle mě nikdy nenapadlo, jsi skvělá! A ta instalace výstavy, ach! Úžasný jsou i náramky a pozvánka, u vás je léto v plném proudu.
    Mějte krásné dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. No tedy, prostředníček bez rukou:) Parádní! A ta fotka s obrázky na kůlně - jůů..

    OdpovědětVymazat
  6. My jsme taky loni dělali "kamaráda", ale nenapadlo mě to někam připěvnit, na kůlně to vypadá moc pěkně:-) Knoflíkový poklad, prstýnky i náramek super nápad. Asi se budeme opičit, děkujeme za inspiraci:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani- tož díkes (tobě na věky:))))!!!!A vzpomínáme na vás s radostí:)))) Až budete mít cestu kolem a chtěli byste(to je hlavní:), tak jste vítáni!!!

    Katuš díky!!!!

    Jani- to se těš, my už tu pomalu začínáme být zavaleni:) a to nejsme žádní extra výtvarníci:)))No ale vyhodit něco- to nejde!!!:)

    Heli- děkuji!!!! Tak a teď se úplně červenám z tvojí pochvaly:) Fakt!

    Dasac- moc dík!!:)

    Moni- to budu šťastná jak blecha, když se budete opičit:)

    Holky,krásné dny (nejlépe plné sluníčka) přejeme všem!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsem ráda, že to nevadí:-)
    Járu to moc bavilo a jeho zaujmout není jen tak, takže díky za inspiraci, prožili jsme s "dvojníky" báječné odpoledne:-)
    http://odvsehotrochu.wordpress.com/2011/06/01/jaja-a-jaja/

    OdpovědětVymazat