čtvrtek 31. března 2011

Ptačí brož

...tak na třetí pokus- nějak mi nejdou vkládat fotky, tak třeba se teď zadaří:) Na Fleru jsou nádherné filcové brože, tak jsem si jednu "jarní" taky udělala. No, jen nevím, na co si ji připnu:))


Jinak jsme pořád někde venku, takže moc nestíhám psát, ale na nakouknutí si čas zatím vždy najdu:))) Tak užívejte sluníčka a krásné dny!!!!

8 komentářů:

  1. jé, ta se povedla..nádherná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Raduško, tvůj ptáček je kouzelný, už jsem ho před pár dny zahlédla a potom uletěl :o) jsem ráda, že je tady!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé konečně, já se na něj né a né dostat, je nádherný! Taky přejeme krásné jarní dny.

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, svěží přesně jak poleženíčko na jarním palouku s výhledem na blankyt tam hore:o) Chtěla jsem juchat už včera, ale krapet jsem vytuhla s J:o/ On je totiž výběh v přítomnosti té čerstvé modrozelené kombinace velmi vyčerpávající, jak víš sama nejlíp. Mňam.

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, je krásny svieži:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  6. Holky- mockráte děkuji!!!! A krásné dny všem!!!

    Jani z vršku- vím, vím a právě po přečtení jednoho tvého příspěvku jsem dostala takovou minidepresi- jako že dáš děti spát a potom vaříš, třídíš,....no spoustu věcí děláš, tak to já právě většinou už nezvládám nic, ale teda teď jsi mně uklidnila:))))

    OdpovědětVymazat
  7. Ty seš teda komik:o) Já buď vytuhnu, nebo pak lítám po chalupě a makám, nebo si v poklidu tvořím. Tím, že není telka, to je celkem daný. A zaměstnávat se musím, mně jinak jede mozek šejdrem a vymýšlím hlupoty, víš? Dobrou...

    OdpovědětVymazat
  8. Radko, je krásný a jako brož nápaditý, hezký víkend
    Marcela

    OdpovědětVymazat