čtvrtek 5. ledna 2012

Do sady

Když už mám doma šedou Ladu, zbytky z (ka) baretu, tak při připomínce, že bych na ten mobil potřebovala obal, bylo jasno:) Jen pořád netuším, proč se můj muž, při pohledu na něj (ten futrálek), pořád chechtá :) No nic, hlavně že funguje (zase ten futrálek)...
Asi tak nějak to bude:)

8 komentářů:

  1. Úžasný obalna mobil a veľmi pekná kombinácia s tou jemno ružovou. Fantastický nápad ako využiť zbytky. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, hlavně když vás humor neopouští! Já při pohledu na něj (ten futrálek) mám jen slova obdivu!
    Pohodový a veselý večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Radko, Ty budeš fakt ladit. :) Nádhera!
    To vedle je ten šátkošál, který myslím? Jestli jo, tak ten musím taky zkusit. Teda až se naučím háčkovat. :))) No, myslím, že Ti chybí už jen rukavice. ;)
    Krásný večer,
    Mia=)

    OdpovědětVymazat
  4. ta šedá je prostě boží (a taky jediná, u které snesu sladkou růžu). howgh. j.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani :)). Teda Radu vy mě tady vnadíte, už mám háčky i přízi, chci jít do čapky na Mátěje..kde začít..snad něco najdu na netu. Kolem mě žádný podobný šílenec, co by předal řemeslo nezkušené ženštině :).

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný futrálek!!!!!
    Moc se mi líbí podobné věcičky od futrálků a kapsiček na cokoliv,až třeba po vlastnoručně vyrobené přívěsky na klíče.Je to krásné,osobní a stylové!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný futralek na mobil,bylo by možné návod na ten futralek?Můj mail je Blaschkeva.Iveta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, mail se mi nedaří odesla, tak napíšu sem, návod nemám, páč je to úplně jednoduché.......dělala jsem ho jen tak od oka....zkusím si přibližně vzpomenout:)
      Háčkovala jsem tuším z Lady luxus, číslo háčku už nevím...možná šest, prostě nějaký větší. Háčkovala jsem jen krátké sloupky, začala jsem na 10 řetízkových ok + 1 oko na otočení, nazpátek jsem jela deset KS+ zase jedno očko na otočení a tak jsem jela pořád dál, průběžně jsem přiměřovala k telefonu....takže mi vznikl takový dlouhý obdélník, který jsem nakonec po stranách sháčkovala zase krátkými sloupky a kousek jsem nechala trčet- to je to překlopení se zapínáním- to jsem taky ještě obháčkovala KS , jen prostřední (ten pátý KS) jsem vynechala a překlenula ho 5 řetízk očky- vzniklo tak to zapínání. No a pak už jen našít knoflík, popřípadě provléct stužku:) Je to fakt šíleně jednoduché...to teď ten popis mi dal daleko víc zabrat:) Snad je to z něj aspoň trošku srozumitelné.
      Pokud by bylo něco nejasné, stačí se zeptat, pokud budu vědět, ráda odpovím:)

      Vymazat