neděle 18. prosince 2011

Psaníčka

Rádi píšeme.....
Někteří z nás třeba básničky a písničky...




Někteří zase zážitky....



Někteří všechno možné do své "druhé hlavy"......



A všichni vánoční přáníčka.......


Tak veselé vánoce!

7 komentářů:

  1. Vánoční přáníčka jsou krásné!!! Taky si píšeš deníčky, co se kdy přihodilo a tak? Já od Haniččiného narození, ale je fakt, že poslední rok a půl mám skluz a píšu jen do motivačního kalendáře, tož bych to asi měla přes svátky dohnat :) Zdravíme, pusu posíláme ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sněhulákové přáníčko je úplně úžasné!!
    Snad nevadí, že jsem se nechala inspirovat a taky jsme si doma vyrobili.
    Přeju hezký adventní večer, Ilona

    OdpovědětVymazat
  3. Ruduško, podobné literatury mám doma hromady. Věř, že s přibývajícími léty stoupá jejich hodnota. Je to krásné!
    Klidný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Radko,poslední přáníčka jsou DOKONALÁ.
    Krásné vánoce tobě a celé tvé rodině.

    OdpovědětVymazat
  5. Radu, krásné vánoce a hodně pohody, tvořivé nálady..a hlavně zdraví pro vás všechny přeju!! Vidím, že s tou tvořivkou nosím dříví do lesa :)..sněhuláci jsou skvělí!!

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, díky!!!! Jasné, zapisuju i když je pravda, že poslední dobou to taky nějak vázne, ono po pravdě ty hlášky těch prťat jsou na denním pořádku a J. jak už je taková jako "dospělá" tak nějak ani nevím, co u ní psát:) Asi to jak se spolu s holkama škorpí:) Holky mějte se!!!

    Ili- neva vůbec, právě naopak:) My se taky rádi necháváme inspirovat a právě tyhle sněhuláky jsem viděla na Pinterest a přišli mi tak úžasní a přitom jednoduší.....Zdravíme!

    Heli- takovou literaturu (krom jiné) mám moc ráda, u nás má čestné velké místo v naší knihovně. A já si sním, že jednou, za dlouho, si sednu do houpacího křesla a budu listovat a vzpomínat a smát se:) Nejlépa ještě s někým:) Měj se krásně!

    Žany-moc díky!!!

    Mijo- taktéž velké díky!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Radi, všecičko jako u nás, taky zaznamenáváme, přáníčkujeme. Díky za komentář u mě, povzbudil hodně. Taky patřím mezi ty, kteří nechávají všechno na poslední chvíli, i když nevím, letos mi připadá, že jsem ani minutu neodpočívala, mám to pořád tak, že nevím co dřív :-) Všechno je pak otázka priorit a z principu asi neumím dělat něco předem :-) Neklid a nevyrovnaný stav je asi můj motor...

    Přeju také k Vám pohodové vánoce, hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu a přátele, kteří nikdy nezradí, zdraví ...víc si nelze přát :-)

    OdpovědětVymazat