pátek 24. června 2011

Procházka do ZOO

Lešná. Je od nás kousíček. A tak jsme si koupili rodinnou permanentku a můžeme tam trávit všechen svůj čas:))) (kdybysme jako chtěli:) Hodně nezvyklý pohled, takhle v podvečer, nikde ni človíčka ,vládne tam takový zvláštní podvečerní klid, zvířátka se chystají ke spánku, noční se zase probouzí, na všechno je čas, nikdo tam nekřičí, nešťouchá do vás...... a je tam nádherně!!!
...pštrosy v popředí muluju, stávali tam už v době našeho dětství- tehdy jako jedna z mála atrakcí pro děti:)


...zvířátka jsou téměř na dosah...

...některá naštěstí za sklem:)


Motýlí louka- naše oblíbená, plno kvetoucích kytiček, které lákají motýly, houpačky ve tvaru motýlků a dokonce hřišťátko má (viděno z ptačí perspektivy) tvar motýlka:)

Kousek Jižní Ameriky :)




Zábavní oblíbenci.



Tak to bylo pár štřípků z "naší" zahrady. Těch notoricky známých. A teď nás čeká objevování zákoutí, která nejsou až tak profláknutá a jsou nádhěrně tajemná. a že jich tam je. Včera jsme třeba našli klec s nádherným, ale opravdu nádherným výrem:) Tak mějte krásné dny!!!

7 komentářů:

  1. teda vy se máte....tak užívejte:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása a jedna z mých nejoblíbenějších ZOO...jen je pro nás trochu z ruky :-(..

    OdpovědětVymazat
  3. Radu, to tedy závidím. V Lešné jsme byli před třemi lety na cestě ze Slovenska, moc se nám tam líbilo a musíme se vrátit na dýl...Je to krásně tajemná zahrada.
    Mějte hezké dny, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Lešná je nej! Já to porád říkám:o))) Předloni nás vzala bráchova snow.benka do brněnské a nějak to nebylo ončo:o/ Pozdravuj doma, J. a spol.

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, vy jste skvělí výletníčci. Fotky mě úplně zvedají ze židle, hned bych se taky šla podívat na opice (ty mám nejradši...asi kvůli tomu, že jsem jim podobná...a pořád si zpívám a můj muž říká, že jsem "opička zpěvná"...ech) :-D.
    Přeju moc hezký den a ještě hezčí víkend.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Tak děkuju za exkurzi...nikdy jsem nebyla, tak třeba někdy delší výlet bude

    OdpovědětVymazat
  7. Holky jo, je tam krásně!:) A kdo jste tam nebyli, tak se určitě vydejte,stojí to za to:) Krásné dny,zdraví Radka!

    OdpovědětVymazat