sobota 19. února 2011

Korálkové naušnice


....tak jsme včera byly zase tvořit. Bylo to opět skvělé, hotový holčičí ráj, stovky všemožných korálků, no nádhera. Dcera se nemohla nabažit- to bylo- "Mami, ještě tyhle a tyto a jé, ta zlatá je nádherná a ještě jedny k náhrdelníku." Nakonec jsme to ale ukočírovaly a stáhly to na 4 + 3 . Čtyři pro dceru (má to i pro kamarádky, jedny už dostala babička) a tři pro mě (i když s naušnicema je to u mě horší, nejmladší jakmile vidí, že se mi něco "kinklá" na uchu, nedá pokoj, než to dostane :) Takže já je mám jen na zvláštní chvíle , no a těch mnoho není :) Nu což, jednou jistě přijde jejich čas:)


Vrchní řada je moje, spodní dělala dcera:



Já jsem si k těm mým ještě navlékla náramek, abych ladila. A jestli se někomu zdá, že ty moje dvoje naušnice jsou stejné, tak ano, skoro jsou, ale já jsem se prostě nemohla rozhodnout mezi korálkem domodra a nebo dozelena, tak mám pro jistotu oba:))))



A pak ještě jeden náramek jsem si navlíkla, pro změnu na nožku:)))


Oj, to budem krasavice:)))))
Posted by Picasa

6 komentářů:

  1. Šikulky z firmy Mama a dcéra pokračujú v krásnom tvorení:) Ja som perličková, takže niečo by som si vybrala aj ja:)
    Pred nami sú jarné prázdniny, takže dačo tvoriť sa chystáme aj my:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, holky, vy jste šikulky! Krásná bižu, moc se vám dílo povedlo! Musím taky pochválit malované tričko a vtipné využití obálek!
    Krásnou neděli, moc vás všechny zdravím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné tvořeníčko, jste šikulky. Zdravím
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Opet nadhera!!! Jste sikulky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To jo, to teda budete krasavice:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kde se touláte, krasavice? Budeme o víkendu ve Zl, tak noste tyto šperky a já budu všude nosit mlíkovku a určitě na sebe trefíme a půjdeme s dětma na hřiště, ju? Mějte se, J.

    OdpovědětVymazat