čtvrtek 3. února 2011

Já se nevzdám!

Před nedávnem jsem si posteskla , že ty naše dobroty pro ptáčky zůstávají netknuty. Prostě se tam neobjevil ani jeden.A tak jsem se "naštvala" a řekla si , že jim tam ty semínka zkusím někam položit . Otázka byla - kam ? Nejmenší chlapík ( v době kdy mě to popadlo ) zrovna seděl nabalený na chodbě v kočáru a bylo jen otázkou času , kdy ho to přestane bavit . Takže jsem vzala první vhodnou věc , která se mi dostala pod ruku . Plonkovní víčko od zmrzliny.
A rázem bylo na stromě plno:)Takže jsme v atlasu našli , že kromě sýkorek , vrabčáků a kosů , tam hodovali i zvonci (těch tam bývá nejvíc) a dlask:)Takže super ! Úkol splněn !:)

P.S.:dlouho jsem váhala , jestli mám takovou blbinu na blog dávat (to samé krabice-vkládačka:) , no a nakonec mě k tomu nakopla Věrka se svojí recysoutěží http://punkveruska.blogspot.com/

4 komentáře:

  1. Dobře, že si dala, Radu! Máte podívanou, ptactvo co jíst...Zkus ten květináč převěsit, taky jsem jeden dávala dál od zvonkohry, asi vždycky cinkla a ptáček frnk...Ted už tam stojí frontu...
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda, že jsem nakopla, jinak skvělý nápad, já jsem vyřezávala flanděru od kečupu. :-)

    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Heli,děkuji za komentář a za radu:)Zkusím ho tedy převěsit,ale nevím,mám to vše na jednom stromku,takže kdyby jim na tom místě něco vadilo,nešli by asi ani na ty slunečnice.Stála jsem pod stromkem a poslouchala a dívala se kolem a hledala,co jim vadí,nevím,na nic jsem nepřišla-takže-buď jsem udělala něco špatně při přípravě(třeba jsem tam dalaněco,co jim nechutná-ale nejsem si ničeho vědoma:) a nebo prostě tady u nás máme takové pohodlné "potvůrky":):):)
    Přeji krásný den!!Radka

    Ahoj Věruš!Kečupové krmítko super!!!!Mějte se krásně!Radka

    OdpovědětVymazat
  4. Je to výborný nápad, jednoduchá výroba a výsledek se osvědčil. Pozorovat ptáčky, to je i moje radost.

    OdpovědětVymazat