úterý 8. února 2011

Holčičí odpoledne

Nevím , jestli už jsem se zmínila , ale tak nějak u nás začínají mít nadvládu chlapi . Teda né absolutní , ale přeci - dcera už opouští role princezen a víl a nahrazují je pirátí , rytíři a různá monstra . (mimochodem , zatím to ještě funguje i naopak a prostřední synek je celý blažený , když si může půjčit sestřiny princeznovské šaty , korunku , ale hlavně - ZLATÉ PANTOFLÍČKY NA PODPADKU:)No ale abych se dostala k věci , prostě mi došlo , že bysme (my dvě holky) měly spolu dělat něco čistě holčičího a hlavně - JEN MY DVĚ !A tak jsem sedla k internetu a našla tvořivý kurz pro všechny generace . Bylo to fantastické a tohle je výsledek :
Naušnice + náhrdelník zalité pryskyřicí  . Modré se sovičkama jsou moje:) a se stromečkem a kočičkou budou dárek pro tetu . Byl to super relax , byly jsme mezi lidma:) a hlavně - byly jsme spolu:)Už se těšíme na příště , budeme dělat korálkové naušnice:)

9 komentářů:

  1. No, pání! Tak to je tedy parádní výsledek holčičího odpoledne, Radko! Jste tedy fakt holky šikovný!
    Pohodový večer tobě a pozdravení slečně šikovné :o)
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, neměla bych to asi říkat, ale dojalo mne to fest. Věř tomu, že tohle bude jednou rodinný šperk z nejcennějších, vím, o čem mluvím...
    A ať nejsem tak melancholická... čistě teoreticky... nemohla bych být taky vaše tetička? Tetička Janička, hodná jsem:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jste holky šikulenky, jsem zvědavá co budu vyvádět až mi Mili ještě o něco povyroste, zatím to vypadá spíš na piráty. Ostatně co bych chtěla, sama jsem si na ně hrála a milovala všechno od A.Ransoma :-D
    Krásný den

    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. To je úplne super! Krásne! Radka a koľko rôčkov má dcérka? Gabi

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, to jste ale kočky šikulky, tak bych si přála mít dcerku, se kterou bych mohla tvořit, osud nám dopřál tři syny, to se nenechá nic dělat.
    Zdravím
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Jste sikulky!! Moc se mi to libi!! Taky se hlasim o post hodne teticky :-)
    Alfie si tu prave hraje s Polly Pockets (Eliska mi naridila, ze ho mam hlidat, at na to nesaha), tak to budu pak muset naaranzovat, jak to bylo. Ale aspon mam chvili klid :-DDDD Starsi segry maji obcas zajimave hracky ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Holky,mockrát díky!!!:)

    Hodné tetičky určitě bereme!!!:)

    Heli-děkujeme za pochvalu a krásný večer přejeme:)

    Jani-s tím počítám,všechno schraňuju v krabici a těším se,jak se v tom budu-nebo budeme "rochnit":)

    Věru-právě,co bysme chtěly:)))Moje nejoblíbenější byly -Trosečníci z Vlaštovky,pak Foglar-všechno možné a Štorch-Lovci mamutů a další-to jsem prožívala jako blázen:))))Takže asi opravdu z těch našich holčiček žádné velké princezny nebudou:)))

    Gabi-děkuji!Táhne jí na 8:)Velká holka už je to:)

    Marci-náhodou-kluci mají něco do sebe:)Vím o čem mluvím:)Já jsem si nejdřív neuměla představit,že bych měla chlapečka(byly jsme doma dvě holky a žádný kluk ani v okolí) a teď jsem z nich nadšená,jsou takoví jasní,čitelní(alespoň ti naši:),já bych to přirovnala ke studánce-kluci jsou jasná,průzračná,všechno v nich vidíš,kdežto ta naše holčička je studánka zapadaná listím-musím nejdřív odhrnout listí,abych viděla,co je v ní:))Řečeno méně poeticky-typická ženská-intrikuje,mlží,vykrucuje se,na vše chodí oklikou a to vše už od malička:)Samozřejmě se k tomu vážou i kladné vlastnosti-pečovatelka,milá(musí ale sama chtít:).Tak-to jsem se rozepsala:)Krásný večer!!

    Kami-díky!Tak to je stejné jako u nás:)))Jen se za J. zavřou dveře,už jsou její hračky v obležení:)Taky jsem pověřená jejich hlídáním a stejně jako ty,se je potom snažím vrátit do původního stavu(někdy neúspěšně:))To je srandovní:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné...výrobky, ale hlavně čas jen pro dcerku. Na takové chvíle se nezapomíná :)! M.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to moc hezké, jemné a vkusné. Musela být docela piplačka vyrobit to, ale výsledek stojí zato. A prožily jste krásné holčičí odpoledne, to je snad nejdůležitější.

    OdpovědětVymazat