sobota 19. února 2011

Dárek aneb teta má narozeninýýýý


....dcera namalovala tričko, spolu jsme udělaly šperky (viz níže:) a ty jsme "zabalily" do mini psaníček udělaných z vnitřní strany bezpečnostních obálek (ty, co v nich chodí např. výpis z banky:)
Posted by Picasa

3 komentáře:

  1. Malá je šikula. Kočka zepředu, tj oříšek. B tak minule kreslila na přáníčko koně, jak skáče přes překážku, dost jsme se nasmály.o) Obálky super, viděla jsem z těchto papírů "pexeso" - vždy do páru ze stejného papíru vyražené kruhy. Tuším na maya*made to bylo. Fajn zbytek večeru a hoj! J.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujem !:) Tak to je super, že jste se společně zasmály, to u nás nehrozí, jakákoliv poznámka musí být pronesena velmi VELMI opatrně, jináč nastává přinejmenším hysterická scéna, popřípadě odklad činnosti i na několik let...No, ale mám pocit, že maloulinko se to zlepšuje, snad nám z toho holka časem vyroste....Jinak, koně neumím dodnes a to ani z boku, natož zepředu:))))))
    A máš pravdu, taky jsem je tam viděla, pak ještě někde jinde srdíčka a různé zdobení krabiček, no spousta toho je:)))
    Ahojte!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ach bože, co jsem to tam hodila za patvar! Chtěla jsem napsat fajn zbytek VÍKENDU a vylezlo z toho totok. No fuj. Takže opožděná korektura . Fajn zbytek večerA a víkendu a hoj adin more, Radu.
    PS: Já jsem taky byla jako malá trochu přecitlivěla a místy hysterická. Špatná zpráva je, že jsem z toho moc nevyrostla. A ta dobrá - není to tak strašný, dá se s tím žít:o) Pozdr malou!

    OdpovědětVymazat