pátek 7. ledna 2011

Pro ptáčky



Letos se mi prostě nepodařilo najít krmítko.Pravděpodobně bude někde v kůlně mezi dětským vozovým parkem.Asi.
No a jelikož nám doma zůstalo pár zbytků-slupky z pomeranče,z jablíčka a trocha burských oříšků,tak jsme s tříleťáčkem udělali řetězy pro ptáčky.
A hnedle je to trošku veselejší:))Akorát ti ptáčci zatím nikde:(Posted by Picasa

9 komentářů:

  1. Ahoj Radko!
    Děkuji moc za návštěvu mého blogu. Moc mě vždycky potěší, když se moje věci líbí.
    Přeji krásný večer a super víkend.
    Tina ze Světničky

    OdpovědětVymazat
  2. Radu, neboj, oni přiletí! Takovou parádu a dobrotu si nenechají ujít. Vždyť jste jim prostřeli jak v Alcronu :o)
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti-já také děkuji za návštěvu:)

    Heli-:):):) a vidíš v rožku květináčky?Ty jsou podle tebe:)Ale nevím,nevím,fakt zatím ani jeden,ani u sousedů žádný jarabáček,někam jaksi zmizeli:(

    OdpovědětVymazat
  4. Radulko, zrovna jsem ti prisla napsat, jake to tu mas pekne a ty napady!!!! opravdu nadhera.. a koukam, ze jsi uz nechala vzkaz i u mne! Dekuju! Myslela jsem si, ze jsi to TY a mela jsem pravdu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kami-moc ráda tě tu vidím!:)A děkuji za krásný komentář.Ano,jsem to já:))))Už nějakou dobu k tobě chodím na návštěvu a vždycky se těším na tvůj další příspěvek-třeba ta ovesná koupel mě dostala,kvůli ní už se nemůžu dočkat dalších vánoc:):):)A i jinak,jsem prostě zvědavá,jak se máte a tak:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty závěsky vypadají strašně hezky, pěkně strom rozveselily:o) a máte to tedy dotažený do detailu, páč hezky štymujou se zlínskou architekturou - tedy předpokládám, podle domků..

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů,správně:)))Holt,odbornice se pozná:)(aspoň doufám,že jsem to nespletla,ale myslím,že něco takového jsem četla na vašem blogu-že máte něco společného s architekturou a tak).A díky!:)))

    OdpovědětVymazat
  8. ...tak to musí být mejlka:o) já architektuře nerozumím, jsem jen pedagog:o) jen jsem ve zl strávila kus života, tak mám domky a celkovou atmosféru dost pod kůží. ať se daří! j.

    OdpovědětVymazat
  9. Juj,tak to se omlouvám!Opravdu jsem se zmýlila.Zapracovala moje nepozornost a shoda křestních jmen:)Nicméně o to radši jsem,že se objevila nová sympatická tvář s krásným,úžasným blogem:)Navíc,která má pouto k mému rodnému městu:):)Moc vás zdravím a ještě jednou se omlouvám!

    OdpovědětVymazat