neděle 2. ledna 2011

Ledové svícny


Mrzlo až praštilo(to u nás dnes už neplatí) a tak jsme s dětma udělali ledové svícny.Doufám,že nám ještě nějakou chvilku vydrží,no a když ne,uděláme si nové:)
Takže,použili jsme vše,co nám zůstalo z podzimních procházek-šišky,žaludy,šípky,taky pár větviček ze smrčku,odkvetlé okvětní plátky bramboříku,plátky pomeranče,no prostě lze použít cokoliv:)Naskládali jsme to do plastové misky a zalili vodou.Doprostřed jsme vložili menší kelímek(od jogurtu)a připevnili izolepou.


A  šup s tím na mráz.Pak už jen vyndáme kelímek a uvolníme z misky a můžeme svítit:)))

Posted by Picasa

6 komentářů:

  1. Krásné ledové svícny - úžasný nápad.

    Zdravím v novém roce a přeji jen to NEJ a hlavně zdraví.
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Raduško, nejdřív vám jdu moc poděkovat za vaše krásné komentáře. Je to pohlazení po duši.
    A teď jdu chválit vás a váš blog - jsem naprosto okouzlená tím, co stíháte se 3mi malými dětmi. Ty svícny jsou kouzelné, dělala jsem ledové bábovky a je pravda, že rozsvícené na terese vypadaly báječně.
    Pokud náhodou dnes slavíte svátek, tak všechno nej a nakonec si dovoluji navrhnout tykání.
    Pohodový večer, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů,holky,mockrát vám děkuji za první krásné komentáře!!:)

    Sabri-Vám také přeji v novém roce vše nejlepší a máte pravdu,hlavně to zdraví.A moc Vás vítám!

    Heli-za nabídku tykání velmi děkuji,moc ráda přijímám:)))Svátek dnes sice nemám,ale i tak mě těší tvé přání:)Vidíš,asi bych své jméno měla uvést do profilu,no zatím pořád ještě tápu,co a jak a jak se znám,tak mi to ještě nějakou chvíli potrvá:)A moc ráda tě tady vidím:))))

    Holky,ještě jednou velké díky,jste všechny tady pro mě tááák inspirující!(za případné gramatické i jiné chyby se omlouvám,přeci jen jsem už několik let na MD a psaní šlo poslední dobou nějak mimo mě-hlavně že to mám na co svést:))))Krásný večer všem!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Hledám, kam to vrtnout... Ale tak... čistě teoreticky, Ráďo... myslíš, že by tydle svícny byly hezký i ve Vizovicích?! Šak aj, co? Jdeme na to!

    OdpovědětVymazat
  5. Jani-tam budou nejhezčí!!!:)))Tož opravdu sousedky:)Ty jo!Bylo to taky jedno z míst-které přicházelo v úvahu,když jsme se před pár lety rozhodovali,kde zakotvíme.Výběr byl od slovenských hranic po okolí Zlína.Bohužel nás ale trošku tlačil čas a museli jsme se rychle rozhodnout,a tak nakonec zvítězily mužovy argumenty pro město-své taky sehrála přítomnost prarodičů(velikánská výhoda).Nicméně teď je to muž,kdo pořád mluví a uvažuje o nějaké samotě,polosamotě,ale zase už já jsem si tady tak zvykla-nerada měním místa,navíc-vše máme tak nějak zaběhané.No,uvidíme:)Zdravím a přeji krásný den na Kohoutí vršek!!!Radka

    OdpovědětVymazat
  6. Ale tak ve Zl se bydlí dobře, Radu. Když člověk potřebuje vypadnout do lesa, je to všude blízko, obchody taky všechny, město je dostupný i pěšky, když se chce čl hýbat. Kultura, sporty, relax i poznání, Zl je parádní místo k žití...

    OdpovědětVymazat