středa 8. srpna 2012

Víkend výletový...

...v zámecké zahradě v Kroměříži...
...prostě romantika jako blázen:)


...a na hradě v Lukově...

Plastová přilba ala Bořek stavitel.....pro jistotu, kdyby padalo kamení:))))

6 komentářů:

  1. Krásné fotky, zdravím do Krajského. Lukov ve mě vyvolal vzpomínky přesně 3 roky staré, kdy nás táta "vyvez" na výlet. Malá měla 2 měsíce a my ji v kočárku vytlačili až k hradu, tím se mi hrad Lukov zapsal do vzpomínek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Maru, taky zdravím, tam za kopečky!!!:) To jste si teda mákli, ale jak krásně se pak na to vzpomíná:) My jsme na Lukově docela často...i když teď byla jakási pauza, nicméně na tenhle výlet taky budeme dlouho vzpomínat....tatínek nás vedl cestou necestou (takovou pěšinkou pro zvěř), přímo ve svahu pod hradem, strž pod náma obrovská, všude to klouzalo po tom prachu, kluci brečeli, já málem taky, museli jsme se přidržovat kořenů, ta představa, kdybysme se neudrželi,fuj, no prostě adrenalin...a to já teda vůbec nemusím, ale zážitek to byl, to jo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta s lodičkou mě úúplně hodila do pohody :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Tam je teda nadherne! asi si spravim vyletik zo Slovenska do vasich koncin :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jů taky tady píšu pod Lukov, i když mě teda zaujal celý blog .. nějak všechno úžasňákové .. obdivuju každý první příspěvěk :-)
    Na Lukově jsme byli v létě s malým na výletě protože to máme jen deset minut od babičky, která na hradě nikdy nebyla a nějak říkala že tam určitě není co vidět .. tak jsme ji přesvědčili že je a i ve svém mladém babičkovském věku ( 47 ) se tam má vydat :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Lukov je super a to dobrodrůžo, co se tam dá zažít....posledně jsme "opět" zabloudili ve skalách, normálně adrenalin to byl:) A přitom za humnama:) Babi ať se tam určitě vypraví (páni, vážně mladá babička- takový věk mám za deset let:))))), no vlastně za deset let už taky můžu být babička, šmankote, já sned přejdu rovnou od maminky k babičce...tak to je fajn, takhle jsem se na to ještě nedívala:))))

      Vymazat