pátek 27. července 2012

Nálada stoupá

Třikrát hurá!!! První hnisavá angína je za náma. A hnedle v trojím provedení. Zápřah řádný, několikadenní plakání, bolení, blinkání, sténání a naříkání, blouznění z velkých horeček -toť řádný masakr mé mateřské duše. Ale už je dobře, sice ještě minimálně příští týden klidový režim nutný, ale i tak....vše zlé zapomenuto (alespoň dětma....:). Maminka se stále ještě pořád uklidňuje, třeba takto:
...a při tom sleduje třeba toto:)
A taky pokračuju ve čtverečkové podzimní dece s pracovním názvem "Takovášílená":) Ha, budu se muset podívat, co máme za čtvereček na tento týden.

A vytáhli jsme jeden cenný popelnicový nález:


Taky bunkr byl.....na sledování pohádek ideál:)


Spešl pásky nemáme, zatím postačí pár štítků ze samolepícího bločku:

Trošku natíráme.....plechovka na pastelky:

V ložnici jako v lese....skoro teda:) Konečně jsem si udělala slibovaný obrázek (nedokonalý nátěr záměr, mnou velice vítaný:):



Jo, a prvně v životě jsem byla pozvaná na pyžamovou párty:) Takové docela veselé to bylo.....třeba: Mami, půjčíme si od tebe nějaké cédéčko...na tu párty....třeba toto (Karel Kryl).....Já: Jé, to asi nebude to pravé na párty........Děti: Tak třeba toto?(Čechomor).....Já: Taky ne....Děti: A toto? (uklidňující hudba pro miminka:)........Dobře to dopadlo, nakonec jsme přeci jen něco našli:)


A dnešní přivítání pro tatínka:)))

6 komentářů:

  1. Třikrát hurá křičíme s vámi!!! Ať už je dobře, zdravíme prcky a tebe chlapácky plácáme po zádech, mamino, že jsi to tak hezky zvládla. Ahoj!

    OdpovědětVymazat
  2. Váš kontajnerový úlovok je u nás dedičstvom z môjho detstva a zopár starých rozprávok ako bonus k tomu:)

    V zdraví prežitú druhú polovicu prázdnin želám:)G.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, takovou promítačku máme někde taky. Do zimy ji dohledám, bude se hodit. Díky za připomenutí.

    OdpovědětVymazat
  4. Radu, teď by to cbtělo lázně, viď. Maminkovská duše pláče při jedné nemoci, ale tři najednou....hlavně že to je za vámi!
    Vaše tvoření je prostě nádhera!
    A háčkuješ jak ďas, moc se mi líbí obě deky!
    Pohodovou neděli, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. :o))) na tvůj popud jsem vytáhla jediné cd od čechomoru, které doma mám - live. a je to teda celkem solidní pařba, j. nasadil na pravačce pařící paroháčky (palec, ukazovák, malík - naučil jej strýček fido, starý metalista) a může se tady utrsat. dyky!

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné uklieňování a krásně barevný. Mám vyhlídnutou háčkovanou nadýchanou deku či přehoz nebo tak něco, ale teda nevím, jestli mi na to zima bude stačit...te´d furt zkouším a učím se na menších věcech.

    OdpovědětVymazat