pondělí 16. července 2012

Na vavřínech

Včera dopoledne jsme se jen tak narychlo vydali do lesa. Rychle nachystat, vzít nejnutnější věci- hlavně nezapomenout děti a psa :) Do auta jsem usedla celá spokojená, s pocitem, že jsem určitě na nic nezapoměla. Ó jak mě jeden ze tří (naštěstí jen jeden:), při vystupování do rozblácené cesty, rychle vyvedl z omylu. Na procházku do lesa, po celém propršeném dni, si obul tyto "plážové botky":

Nakonec to teda nějak zvládl, on totiž ten výlet netrval nijak dlouho, protože nejmladší chlapík začal "hořet"(zase se nám tu točí nějaké nemilé virózové kolečko) a následně z toho začala maminka pěkně vyšilovat, takže se zase fofrem frčelo domů. Nicméně i tak to byla hezká hodinka:)

5 komentářů:

  1. taky hoříme :( resp. Matěj..rostou mu k tomu zuby, doktorka něco prohlásila o virózce, vyšmrdlala krk..tak uvidíme. Tak ať je to brzy za námi!!

    OdpovědětVymazat
  2. :o) Voni ty chlapi jsou prostě boží... tak hlavně, ať jste brzo zdraví!!!

    OdpovědětVymazat
  3. ... a které z nás se něco podobného alespoň jednou nestalo!
    Ať jste brzo Ok, Radu!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to mi připomnělo film "S tebou mě baví svět"....maminka mi před koupáním sundavá bačkorky:)
    Pěkná procházka.
    Ať se vám viroza obloukem vyhne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tyhle "botky" si Kuba taky obouvá velmi rád kdykoli někam jdem(ale navíc podědil po starší ségře růžové :-), takže hlídám, ale už se stalo, že táta neuhlídal párkrát a musela jsem je vracet :-).

    OdpovědětVymazat