pátek 4. května 2012

Z Levných knih

Pocítila jsem potřebu koupit si knihu. Nic jako vaříme dětem a tvoříme s dětma a chystáme se do školky a jak mít šťastné dítě a zahrada pro děti.........zachtělo se mi přečíst něco čistě "bezdětného". Tak jsem si cestu z třídních schůzek "zkrátila" přes Levné knihy. A hádejte, kde jsem skončila....V dětském oddělení. Toto mě zaujalo a měla jsem pravdu. Je to u nás hit. Od rána neslyším nic jiného, než "mami, dnes jsem vybral tohle, pojď už......nemůžu se dočkat...." A odpoledne přijde nejstarší ze školy a sáhne po knížce a jde si něco vyrobit. Jsem ráda, líbí se mi, když je na knížce vidět její "život":)...Jsou tam takové ty populární záležitosti jako třeba sopka (tady teda lektvary) z jedlé sody a octu, panáčci z otisků prstů, ledové loďky, ale taky třeba malování čajem, různé plovoucí příšerky, příšerky stínové (viz níže:),
 vznášející se balónek...


lozící pavoučci...

točící se had....

visící opičky...

lítací vrtulka...
No čeká nás toho ještě spousta:)


PS: ani já jsem nepřišla zkrátka.

9 komentářů:

  1. pěkně děkujeme za žhavého tipa, se bude istoistě hodit, mdd za rohem, se šikne.o) pozdravuj drobotinu, hoja!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úžasné nápady, zvlášť při pohledu na déš´t venku (my teď dohráli slovní přestřelku TikTakBum). DVONÁSOB MĚ MRZÍ, že jsme zrovna v Levných knihách byli a tato knížka mi nějak unikla. Syn si vybral hračku a já CD Edith Piaf za 19Kč a plechovou dózu s černobílou fotografií příborů za 39Kč...jak to říkal pan Hanzlík:"No nekupte to!"
      Doufám, že příště na knihu narazím, děkuji za tip a odcházím vyrábět vznášející se balonek:-))
      Magda

      Vymazat
  2. Tohle je přesně ten případ za levno hodně muziky, kouknu u nás..ale nabídka bývá různá, třeba bude štěstí, každopádně gratuluji k úlovku!!

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za inspiraci, ještě se nějak dostat do těch levných knih :-)

    OdpovědětVymazat
  4. a už v tom taky lííítáááme, haťapaťa:o))) první přišel na řadu samo sliz, haha. teď už je sled fakt rychlý. vystřelovací plošina, opice, vrtulky a hlavně to nadšení, to je pecka! díky ještě jednou, j. und comp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tož to su fakt ráda! U nás se pořád válí nějací hadi, hlavně pak opičky- tu musíme dělat furt dokola, no a sliz- ten měl hlavně u J. megaúspěch:)))

      Vymazat
  5. Hezký den, mohu poprosit o název knížky? V odkaze se již nic nezobrazuje...díky moc. martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, knížka se jmenuje Zábavné výtvarné nápady. Tak hodně zábavy!!!:) R.

      Vymazat
    2. Díky moc. Martina

      Vymazat