pátek 3. února 2012

Hledej u klokana a možná tam nejdeš i náhrdelník:)

Nejdříve varování pro ty, kteří nesnáší jakoukoliv havět- NEČÍST !
Klokan je totiž pracovní název našeho potkana. Klokan proto, že některým to připadá téměř jako jedno slovo....potkan- klokan.....proč ne:) A pak že neumí rýmovat:)
Při jeho výběru jsme se řídili "chytrými radami"- třeba že- strčit ruku do klícky s potkánky a sledovat reakce (který příjde hned k ruce- to je špatně....moc dominantní, který zůstane skrčený v koutku- taky špatně...moc bázlivý) a tak jsme za pomoci tohoto testu vybrali našeho klokana. Strčené ruky si vůbec nevšímal a spokojeně si dál setrvával u misky s krmením. Takový zlatý střed. A to je pro něj typické......žrádlo, žrádlo a zase žrádlo. A hlavně si ho co nejvíc "nasyslit". Naše ruce jsou mu dodnes fuk, pokud v nich nenajde žádnou pochoutku:) A když nesyslí žrádlo, tak syslí co se naskytne...třeba ponožky (tyhle už naštěstí byly díravé, nachystané na vyhazov).



Co miluje, je obal na mobil, někdy i s telefonem. Taky už jsem u něj našla svůj apartní romantický futrálek:)


No a dudlík, to je lahůdka....


.....taky různé hračky si odnáší a poznámkové lístečky (popsané) ....

....ale není nad pravý a nefalšovaný mls.


Jinak je to ale oblíbenec všech.... hlavně našeho psíka:)....jó pudy jsou pudy.


Tak jen doufám, že se v klokanově hledáčku oblíbených věcí neocitnou náhrdelníky, které nejstarší holčičí přivezla z "pražské dílny"- zdravíme Prahu!!!!! Náhrdelníky jsou úžasné, přesně takový jsem potřebovala, nemusí se sundávat na sprchování a spaní.....prostě  na celý život (nesnáším na poslední chvíli před odchodem  běhat po bytě a hledat třeba naušnice a nakonec je najít například pod polštářem, protože večer jsem s nima nechtě usnula a v noci mě šíleně tlačily, tak jsem je v polospánku sundala a strčila pod polštář). A nebo tak nějak:)

7 komentářů:

  1. Ahoj, dneska to fakt není pro mě, ale jinak tu najdu vždycky něco, co potěší. Hezké dny, HanaL.

    OdpovědětVymazat
  2. Jaj, sestro, tou odolností náhrdelníku bych si zas tak jistá nebyla, ale kdyby se ti nedejbože zničil, zase si otevřem "dílnu" a dovyrobíme:)
    Mějte se!

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, dík za upozornenie hneď v úvode, tak som len prebehla text a snažila sa minúť obrázky, no, každý máme to svoje nie?:)
    (I keď sem tam som akože neodolala a na tej maškrtníckej je celkom zlatý:)

    A moje zlatíčka sú už tak vycvičené, že ak sa okolo nás niekde mihne niečo hlodavého, napríklad úlovky nášho Murka, tak mi to ochotne hneď hlásia, že mami radšej sa sem ani nepozeraj:))

    Gabi

    OdpovědětVymazat
  4. pomooooooc, ale přežila jsem. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vy máte doma potvůrku. ;) Aspoň víš, kde nejprve hledat, když něco postrádáš. Na druhou stranu - máte o legraci postaráno. A z čeho je ten náhrdelník? Vypadá parádně, parádu s ním určitě uděláš.
    Mia =)

    OdpovědětVymazat
  6. Ňuch ňuch! A na té druhé odshora má nohy vážně jako klokan, tak bacha na to.o) Měla jsem holčičku, která ještě v 5. třídě říkala žabant místo bažant, takže klokan je úplně ok. Dobrou! Všem členům smečky (a že se teda rozrůstáte...)!

    OdpovědětVymazat
  7. Hani- tak snad tě to neodradí:)

    Sestro- šak jasné, i když máme doma ještě slušnou zásobu:)

    Gabi- to máš hodné děti!:) Já naštěstí žádné takovéhle "fobie" nemám :)

    Amélko- pět bodů za statečnost:))))

    Mio- to jó, legrace:) Jako by nás už tak doma nebylo docela dost:) Náhrdelník předpokládám že je z Fima(co sestro?))

    OdpovědětVymazat