pátek 4. listopadu 2011

Vykračujem podzimem

Tak nějak poklidně. Ven, zpět, ven, zpět....jen tak dál....

A kocháme se....a sbíráme...



...a někdy taky tvoříme...



A pak ještě třeba pouštíme "draky"...

...a motáme a spouštíme kaštánkového pavouka a hledáme v pohovce oříšky pro veverku a stavíme si atrakce jako v jednom zdejším zábavním centru a honíme myšky v povlaku na peřiny a děláme si hrnečkové bábovky v mikrovlnce (kromě jiných:) a píšeme dopisy Ježíškovi, ale taky vymýšlíme strašidelný kostým a nebo se učíme poznávat stromy a běháme po louce z kopce dolů a nahoru se necháme vyvézt lanovkou (takovou jednou holčičí, co vás tlačí do zadnice) a taky se točíme na řetízkáči (povím vám- čiré štěstí, jó ty endorfiny:) a to všechno docela zvesela.

6 komentářů:

  1. Kráčíte si krásně, žijete si krásně!
    K tobě je radost nakouknout, Radu!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim je prostě pecka... Obzvlášť když se vydaří jako ten letošní, to je fakt blaho, juch! Pozdravuj, užívejte i dááál... J.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, vy toho v tom podzimu ale stíháte. Krásné. Líbí se mi nápad s drakem. Nám totiž žádný nelítá a tenhle vypadá, že by lítat mohl. Lítá, nebo by v našich rukách nelítal ani tenhle???

    OdpovědětVymazat
  4. Heli- taky zdravím!!!

    Jani- jako fakt,letos je to nádhera...

    Leni-když fouká vítr, tak i letí- tenhle, ale jako pravý drak je pravý drak:)Takových výšin tenhle nikdy asi nedosáhne:)Tož zkuste a uvidíte....Ahojte!

    OdpovědětVymazat
  5. vy jste tak pilní, úžasní. Parádní fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Nápaditý drak :-) Jenom tento podzim začínám mít depku u podobných blogů páč mi přijde, že s dětmi teď vůbec nic nedělám. no, raději končím:-), Radu dík za milý komentář u mne na blogu a přeju pohodový listopad.

    OdpovědětVymazat