pondělí 17. října 2011

"Třicet" neboli čtyři.....

...roky. Tak malilinkaté čísílko a tolik toho za tu dobu zvládl. Narodil se v čase barevného a padajícího listí. A je tak barevný a někdy i padající a klidný a vlídný a dobrý....hodně mají s podzimem společného. A já, jen na něj pomyslím, se celá tetelím blahem. Můj milovaný malý pirát má čtyři roky!!!

A proč těch třicet? Nějak mu prostě ta čtverka "nesedí" a pokaždé, když se ho někdo zeptá, kolik má roků, odpoví : "Třicet". Tak jo. A doufám, že těch pravých třiceti, se všichni ve zdraví dožijeme....





A v neposlední řadě bych moc chtěla poděkovat za krásné ocenění Kateřině a Helence - holky, velké díky!!
A já bych zase ráda toto "srdénko" poslala moc odvážným, šikovným maminkám, se kterými se život vůbec nemazlí a i přesto mají tolik energie a lásky a pro mě jsou velikou inspirací. Holky, máte můj velikánský obdiv!!! Je to Monika z Trochu jiného světa , Amélie s atíčkem a Lenka se svými nahlédnutími za zrcadlo.

10 komentářů:

  1. A my dnes tiež oslavujeme nášho štvorročáka:)) Všetko dobré, najmä zdravíčko. Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno krásné vrstevníkovi mému vinšuju:o)))! Je to borec, o tom žádná:o) Lásku, zdraví, pohodku, ať je mu dopřáno sedět a odpočívat, když jej to tak ba a Krtek ať jej provede ještě další spoustou zajímavostí (s mamkou v zádech, of course). Mějte se krásně, myslíme na vás, hubana do Krajského j. a spol.
    PS: Ta pirátská loď je u nás tradicí na lednových B oslavičkách:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Radu, tvému tricetiletému synkovi :o) přeju hodně krásný zdravých let a tebe moc chválím za dokonalou pirátskou oslavu, paráda!
    Dala jsem ocenění do dobrých rukou!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Dodatecne vsechno nejlepsi malemu piratovi a gratuluji k oceneni! Piratska oslava musela byt uzasna :))

    OdpovědětVymazat
  5. Take se pridavame s pranim vseho nejlepsiho k tem tricatinam! Pusu z Anglie posilaji 'spolurijnatko' Anfie s rodinou :-) Dort se ti moc povedl!

    OdpovědětVymazat
  6. Radu, nejprve bych chtěla moc a moc poděkovat za krásné ocenění "srdénko". Moc mne potěšilo a musím přiznat, že hodně překvapilo. V poslední době toho díky nemocím moc nestíháme a když vidím ty bezva blogy ostatních maminek, cítím se trochu provinile. Obdivuji tvůj blog nabitý energií, láskou, kreativitou, prostě vším, co k životu patří. Kolikrát se ptám, kde bereš tolik síly a energie. Pirátské 30:-) jsou prostě úžasné. Nádherný dort, pirátské oblečení, poklad - prostě nádhera, fantazie, radost. Tímto děkuji nejen za ocenění, ale i za tvůj blog, který je pro mne velkou inspirací. A abych nezapomněla na malého 30-letého oslavence, vše nej, nej, nej, co si jen může přát.

    OdpovědětVymazat
  7. Třicátník všem moc děkuje a já taktéž!!!!! Díky!

    Jani- lodi jsem všimla:),já se na ni chystla od té doby, co vyšel ten Apetit a to už je několik let, čekala jsem na příležitost:) J. by loď neocenila:)

    Kami- "spoluříjňátko" zdravíme (to je posun, co, od těch uzlíků v šátcích:) a vlastně zdravíme vás všechny do Anglie.Mějte se!!!

    Leni- tys pro mě jasná volba, jak píšu- máš obrovský můj obdiv a zasloužíš daleko víc!

    A holky, ještě jednou dík a mějte se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nejlepší malému "starému" pirátovi:-)Málokdo si věk přidává, ale fakt je, že u piráta je lepší vyšší věk:-) Líbí se mi, jak to máte všechno vyladěné do nejmenšího detailu. A děkuji za "srdénko", je to překvápko, zjistila jsem to te´d při dočítání:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Radu, chlapíkovi s páskou přes oko dodatečně vše nejlepší k narozeninám...Ať je pro něj Život poklad, který stojí za to hledat :). Přeju hezký podzim.

    OdpovědětVymazat
  10. Radule,
    také dodatečně vše nej a dobrou plavbu, vašemu pirátovi :-). Moc se mi líbí dort a vůbec celkově jak chystáš oslavy do detailu vše vymyšlené, to je moc hezké.

    OdpovědětVymazat