pátek 7. října 2011

Jedu, jedu,jedu....

...a nemůžu se zastavit. A ani se nehodlám zastavit. První šátkošál jsem zvládla v rekordním čase (pro mě rekordním:) , což je způsobené silnou přízí a háčkem číslo 8. Přibývá to nádherně rychle. Pravda, oka jsou docela velká (však jsem taky sklidila jakýsi posměšek, že jako tohle na zimu, jo?), ale já vím, že jak se do toho zachumlám, bude mi nádherně. A tak v tom náhlém přívalu energie a nadšení mám rozdělaný první, druhý, třetí, čtvrtý a jedu dál:) To se musí využít:) Letos to u nás vypadá na šátkošálové vánoce. Tož Jani, mockrát díky!!!!



...a ještě před tímto "záchvatem" (tentokrát je to záchvat v dobrém slova smyslu:) jsem stihla něco pro tu naši holčičí.

...návod je tu.

6 komentářů:

  1. Radu, opravdu tleskám! Háčkuju pořád a představ si, šál ode mě nikdo nemá... Budu to muset napravit, protože vypadá úžasně! I ten rukávník, či jak se to jmenuje!
    Měj se krásně, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. :o))))))))))))))))))))
    Ty seš drsnáááá, jéje:o))) Tou osmičkou to musí přibývat jedna radost, chápu Tvé zapálení:o) A za nic neděkuj, jsem ráda, že Ti to padlo no noty. Rukávník pro J super! Krásná kombinace barev.. Podzimu zdar, zdravím do Krajského!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teda já jsem taky zatím žádný šál neuháčkovala.A jak se tak dívám na ty tvoje krásné šátkošálky,taky začínám přemýšlet,že se do něčeho podobného pustím.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou moc pěkné, že bych taky chytla šílenství...?
    Monika

    OdpovědětVymazat
  5. Radu, krásný. Já háček prvně v životě vzala do ruky asi před rokem :-), udělala každému dítku 2 čepice a dost (takže nejsem nějaký háčkovací aktivista :-))), ale teď, jak začalo horší počasí a krátí se den, tak mne zas začínají svrbět ruce.
    A ty šátky, moc se mi líbí ty barvy, moje oblíbená modrá a ta šedá k tomu také pěkná...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak na nejaký háčkovaný šálik alebo šatku sa ja chystám už niekoľko sezón :o) Dúfam, že trocha z tvojho nadšenia prejde aj na mňa a čosi vytvorím! Ďakujem za odpoveď ohľadom fotiek, najbližšie vyskúšam... A tykanie nevadí, rada prijímam :o)

    OdpovědětVymazat