neděle 10. července 2011

Ještě pár střípků

....z oslavy.


Dort skoro snězen...a koloušek uložen mezi ostatní zvířátka...



...kniha téměř přečtená...opravdu jsem si nemyslela, že na konci první třídy bude ta naše slečna schopná sama přečíst celou knihu...vypadá to, že už je nejvyšší čas, obnovit průkazku do knihovny:)



...listonozi úspěšně rostou...



...a tady jeden z dárků nejmilejší, ona je prostě "botičková", předpokládám, že až bude dospělá, bude mít celou jednu skříň zaplněnou botama:)



...no a nakonec děda, nezklamal a při každé příležitosti si obléká tričko od nás:)))

4 komentáře:

  1. Teda Raduš,můžu tykati?:-)
    Děda a jeho tričko mě dostal(mám slzu v oku)....já jsem bulínek...hned u všeho bulím(večerníčky atd..)to je super,když máš poblíž takovéhle lidičky.Gratuluji ti k nim.
    K tomu vašemu čtení v první třídě-já valila u našich robátek taky oči,jak jsou chytří,když to zvládnou takhle rychle.Vždycky si říkám,jak obrovské kroky v tom jejich teprva začínajícím životě zvládají.
    Jó a abych nezapomněla ty baleríny s květem jsou božíííí.Ty bych brala taky.
    Přeji ti a celé tvé rodince pohodové dny.Žaneta

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem tady na blogu "při tom", když tričko vznikalo a mám velkou radost, že ho děda nosí a že má výsostné postavení v jeho šatníku ;-).
    Dárečky pro malou Zlobilku krásné a inspirativní. Knížku Zlobilky jsem nedávno kupovala neteři - přečtena také jedním dechem.
    Krásné letní dny přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Žany - budu jen ráda, když si budeme tykat!:)
    Máš pravdu, takových lidiček není nikdy dost,naši jsou fakt úžasní a děda- ten je prostě bezkonkurenční, všechny děti ho milují (a nejen děti:) a není divu:) S bulením na tom budeme podobně, jsem dojatá skoro pořád, na začátku školy, školky, na konci školy, školky, poprvé u zubaře, o besídkách nemluvě, pohádky- klasika,při prohlížení fotek,obrázků....:) A k balerínkám- přesně to co ty, jsem říkala i já, taktéž by se mi hodily:)

    Vivi- díky, jsem ráda, že děda nezklamal, už jen kvůli tomu, že se nepotvrdila dceřina domněnka, že se mu líbit nebude. Ona je taková trošku negativistická a když něco není dokonalé, tak se jí to nelíbí a tak teď vidí, že dárek se může líbit i proto, že je sice nedokonalý, ale s láskou a jistým úsilím tvořený, prostě takový výchovný aspekt v tom vidím:)

    Holky, taky vám přeji krásné léto!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fialové jsou bájo, taky bych něco takového užila.

    OdpovědětVymazat